Головна » 2014 » Вересень » 19 » Рекордно коротка кампанія, кардинальні зміни політичного ландшафту, суспільний запит на оновлення еліти
15:28
Рекордно коротка кампанія, кардинальні зміни політичного ландшафту, суспільний запит на оновлення еліти

Такими, на думку експертів, є головні особливості дострокових парламентських виборів. Серед проблем вони виділяють слабку підготовку багатьох членів комісій, натомість суттєвих порушень і фальсифікацій не очікують. Продовжить тему Костянтин Єлішевич.

Попри бойові дії на сході, вибори вкрай потрібні, адже, можливо, це останній шанс змінити країну – каже історик Геннадій Іванущенко. Однак не слід забувати про ризики.

Деякі учасники АТО стали кандидатами, але використати їх для політичного піару не вдасться – впевнений військовий експерт Володимир Конорєв. Загалом бійцям на Донбасі не до виборів, але їх право на волевиявлення слід забезпечити.

Втім, механізм голосування в зоні АТО вже є – потрібна лише воля командування.

Олексій Захарченко нагадав сумчанам про необхідність перевірити себе у списках і порадив завчасно визначитися з симпатіями, адже на руки видаватимуть одразу 2 бюлетені. Є кадрова проблема – ледь не кожен другий член комісії новачок.

Найбільше питань до округу №159 з центром у Глухові, де головою і заступником голови комісії є мати і донька – за словами експертів, більшість цієї ОВК фактично сформовано з представників одного кандидата. Зафіксовано і агітаційний фальстарт.

UA:Суми

Категорія: Експертно-громадська діяльність | Переглядів: 197 | Додав: olexij | Теги: КВУ | Рейтинг: 0.0/0