Головна » 2015 » Серпень » 22 » Про телебачення
10:59
Про телебачення

Поставили у бліндажі телевізор, купили і підключили антену. Налаштували канали. Сказати, що я розлючений, це не сказати нічого! У ефірі - 14 каналів. 11 з них - російські (у тому числі Первый, Россия24, Звезда тощо). Ще 3 - ДНРівські. Українських - жодного. Жодного!

В Україні є спеціально створене Міністерство інформаційної політики. Приблизно півроку тому вони звітували, що на звільнених територіях організовано трансляцію українських каналів і "глушіння" російських і сєпарських...

На території, де я є, не відбувається активних бойових дій. Україна контролює цю територію вже більше року! Я не знаю, може глушіння сєпарських каналів - технічно складна справа, але налагодити трансляцію українських за цей час точно було реально. Це не такі вже й великі кошти порівняно з тим, що витрачається на війну.

А потім ми дивуємося, що місцеві жителі, як ми тут кажемо, "плюють нам у спину". Я сам, подивившись пару випусків новин, офігєл, який я злобний каратєль!

На мою думку, тут є три варіанти пояснення. Перший - "неможливо було зробити" - відкидаю одразу. Не вірю, бо знаю. Другий - "не зуміли зробити" - передбачає, що хтось некомпетентний має звільнити місце іншому. Третій - "не захотіли зробити" - в умовах війни це державна зрада.

#буддиствармії

Переглядів: 150 | Додав: olexij | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar