Головна » 2015 » Грудень » 28 » Про забезпечення армії
23:50
Про забезпечення армії

Останнім часом частенько зустрічаю висловлювання типу "бюджет на армію розікрали, вояки голі-босі, зброї й набоїв немає" тощо. Думаю, треба описати реальну картину, яку я бачу тут.

Різноманітного озброєння і боєкомплектів у нас цілком достатньо. Бронежилети 4+ і кевларові шоломи видали одразу по прибуттю в АТО. За час служби отримали 3 комплекти форми (у тому числі досить пристойну бавовняну піксельку), зимові штани і бушлати, термобілизну, 2 пари берців, гумові чоботи, дощовики, спальники тощо. Харчування достатнє, у всякому разі тушонки-сгущонки-консервів повно.

Підкреслюю: це все те, що нам видали Збройні сили. Волонтери нам дуже допогли з бензопилкою, раціями, будматеріалами та іншим, регулярно отримуємо продукти, які урізноманітнюють меню. І за все це їм щира подяка від усіх нас.

До чого це я. Повірте, я не збираюся бути адвокатом Уряду чи Міноборони. Але і криків всьопропало не люблю. Я бачу нормально забезпечену армію, не без проблем, але цілком боєздатну. Все ОК, не переживайте! :)

#буддиствармії

Переглядів: 168 | Додав: olexij | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar