Головна » 2016 » Серпень » 17 » Про ставлення до людей
18:17
Про ставлення до людей

Яскравий приклад того, як у нас ставляться до людей. Вчора отримав з військової частини довідку про доходи. Аж через півтора місяці після демобілізації. Заплатив на Новій пошті 25 грн. за пересилку ось ЦЬОГО. У чотирьох графах, в тому числі підсумкова сума, – «Помилка:509». Мій товариш отримував разом зі мною свою довідку – там таке саме. Куди дивилися очі того, хто готував, роздруковував і давав на підпис? Куди дивилися очі тих, хто підписував (дві особи)? І, нарешті, того хто відправляв?

Нехай мені довідка потрібна лише для безкоштовного харчування дитини у дитсадку, фіг з ним, переживу. Але ж інші півтора місяці чекали цей папірець, щоб стати на облік у Центр зайнятості! Що їм тепер робити – чекати ще півтора місяці? І сподіватися, що наступного разу довідка буде без помилок?

Якого, вибачте, хрєна таке ставлення до людей, що 10 місяців відбули на позиціях в АТО, а тепер не можуть подати документи в Центр зайнятості? Це ж не якісь там пільги чи переваги, це звичайна довідка про доходи, яку кожен має право отримати. Але стикається з ось таким пофігізмом. Чи не пофігізмом? Можливо, це робиться навмисно?

Переглядів: 194 | Додав: olexij | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar